Untul de avocado

Untul de avocado, se obtine din fructele de avocado (Persea Gratissima) si are o textura foarte cremoasa, excelente proprietati de hidratare pentru piele, se intinde si se absoarbe foarte usor asigurand pielii pe langa hidratare si factor de protectie solara natural. Untul de avocado mai este si deosebit de bogat in vitaminele: A,B,C, D si E; si demn de retinut nu este un ingredient comedogen (nu blocheaza porii si nu duce la aparitia punctelor negre).
Untul de avocado la temperatura camerei are exact textura unei creme de corp, moale si delicat, si se poate folosi si ca atare, fara sa fie amestecat cu alte uleiuri, fara sa fie incalzit in palme pentru a se topi. Cel mai bine se poate folosi in amestec cu unt de Shea, o combinatie ideala pentru o crema pentru ten normal si uscat. Untul de avocado are o textura perfecta, se absoarbe incredibil de repede iar mirosul sau este foarte foarte slab, aproape imperceptibil, neutru, astfel il puteti personaliza cu orice ulei esential in functie de preferinte, fara prea mari batai de cap.

Poate fi folosit cu succes atat pentru hidratarea corpului cat si a fetei, ca si masca de par, in special pentru cel uscat si degradat, precum si in alte preparate cosmetice.

Este indicat pentru toate tipurile de piele, pentru hidratare, emoliere, cicatrizare si regenerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *