Tineretea si frumusete tenului

“Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce închipuiesti este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta … …de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine canepa_macro-500x500însuti si sa te închipuiesti, descoperindu-te un perfect zeu? – TUDOR ARGHEZI

Hidrolatul de ceai verde– incetinește procesul de îmbătrânire fizologică a pielii si este un excepţional antioxidant, inhibă degradarea colagenului din piele. Contine polifenoli ideali in prevenirea formării radicalilor liberi, protejeaza pielea de radiaţiile solare, luptâ împotriva îmbătrânirii pielii, are acţiune fermizantă prin si este considerat un ingredient antiage de excepţie.

Utilizare:
Pentru ochi – reduce  cearcanele si pungile de sub ochi (se spreierea hidrolatului peste ochii inchisi)si stati culcat pana la uscare, timp de aproximativ 5-10 minute. Hidrolatul de ceai verde conține  antioxidanti pe care ii preia din frunzele de ceai verde; acesti antioxidanti previn formarea ridurilor fine din jurul ochilor.
Este un tonic excelent pentru fata si gat– spreiati pe toate fata si pe gat, dimineața la trezire și seara inainte de culcare. Se poate lua in geanta si sa va  improspatati si inviorarati tenului peste zi. Hidrolatul contine ingredientele active cu proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii, anticancerigene. Are si proprietățile antiseptice si ajuta  in caz de acnee, taieturi, zgarieturi. Il puteti folosi pentru fata si gat inaintea aplicarii lotiunii sau cremei.

Il puteti gasi aici!  http://www.ebio.eu/hidrolat-ceai-verde-bio

Sa fiti frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *