Puterea gandului asupra sanatatii

Cum ne influenteaza sanatatea- gandirea

Despre gandirea pozitiva si impactul ei asupra vietii si reusitei persoanelor care recurg la aceasta tehnica s-au scris multe carti, dar parca niciodata indeajuns. Aceasta teorie este cunoscuta sub mai multe denumiri: gandire constructiva, putere a subconstientului, miracole ale gandirii, vizualizare creativa etc.

Cateva idei care ar putea sa va schimbe viata

  • Actiunea este provocata de gandul vostru iar reactiunea de subconstientul vostru- aveti grije de cum ganditi si cercetati-va gandurile pentru ca ele reflecta starea voastra de sanatate si bunastare.
  • Subconstientul nu glumeste- daca veti gandi si spune mereu ca este in firea voastra sa fiti mereu bolnav, asa va fi pentru ca el va trece la treaba si sigur va va imbolnavii.
  • Gandurile negative care vin din: invidie, anxietate, gelozie, teama va vor distruge incet si sigur sanatatea. Descoperiti sursa acestor ganduri si invatati sa va iertati si sa iertati si pe ceilalti.
  • Atunci cand va este teama de anumite boli precum, cancerul si mai si vorbiti despre ele, va “mai ajuta” si televizorul aveti toate sansele sa contractati boala respectiva.
  • Un aspect important pentru sanatatea voastre este genul de preocupare ce-l oferiti spiritului vostru; ideal este sa va preocupe perspective pozitive, proiecte cutezatoare care va dau tonus si buna dispozitie. Contrar daca va macina ganduri la esecuri, la criticile ce v-au fost aduse, la ce va va aduce ziua de maine rau,veti simtii dureri de cap, arsuri la stomac si alte simptome ce anunta stresul.
  • Renuntati la critici; criticile fie ca vi le aduceti voua fie altora, orienteaza toata activitatea psihica spre ganduri negative, distructive. Invatati sa fiti ingaduitor si fata de voi si fata de altii.
  • Rasul si buna dispozitie se invata! eu de cand am abordat un alt mod de gandire si am adoptat rasul si buna dispozitie chiar si in situatiile mai putin reusite ale vietii sunt poate de 3-4 ori mai pozitiva, vesela, iar de ras sunt cu “gura pana la urechi” mai toata ziua- si credeti-ma! viata mea nu este numai roz.
  • In loc sa va concentrati gandurile asupra temerii, fricii si ignorantei- axati-va pe nadejde, posibilitate si bucurie.
  • In loc sa spuneti “nu pot”, spuneti mai bine “pot sa fac orice, cu ajutorul subconstientului meu”.
  • Aveti capacitatea de a alege; faceti deci o alegere buna!

Sa aveti numai ganduri pozitive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *